Betalen

Betaalmogelijkheden

Bij Dekentje betaal je jouw bestelling altijd snel en veilig. Betalingen aan Dekentje worden verwerkt door Mollie. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL:

iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland. Nadat je jouw gegevens invult in ons betaalformulier wordt je naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank gebracht. Hier rond je de betaling af zoals je dat bij jouw bank gewend bent. Als de betaling afgerond is, ontvang je van ons een bestelbevestiging.

Creditcard:

Bij Dekentje is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Wij accepteren alle gangbare creditcards (VISA, MasterCard, Maestro, AMEX, …). Jouw creditcard gegevens worden enkel gebruikt voor het afronden van de order.

Bancontact:

Bancontact is de in België veel gebruikte versie van iDEAL. Vul je gegevens in en klik door naar de online betaalomgeving van jouw eigen bank. Na de betaling wordt jouw bestelling direct verwerkt en ontvang je een bestelbevestiging.

Bankoverschrijving:

Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, ontvang je van ons een e-mail met daarin de betaalinstructies. Wij verzenden jouw bestelling wanneer wij de betaling ontvangen hebben.

Apple pay:

Dankzij deze handige betaaloptie van Apple komen er geen pasjes meer kijken bij het betalen van een bestelling. Je betaalt met je digitale bankpas en autoriseert de verkoop met een vingerafdruk, je toegangscode of via gezichtsherkenning.

Klantenservice

Neem contact met ons op via info@dekentje.nl.

Of bekijk onze contactpagina.

Fresk logo
McNutt logo
roros tweed logo
tweedmill logo
Logo - Fratihome
0