Ons verhaal

Dekentje.nl is opgezet voor alle thuis-liefhebbers. Wij geloven dat goede, fijne dekentjes onmisbaar zijn voor alle huishoudens. Want iedereen is gek op dekentjes! Jong en oud, mannen en vrouwen, kinderen en volwassenen. Een mooie deken in je interieur is als een goed paar schoenen. Past overal bij, zit als gegoten, en is voor dagelijks gebruik. Het dekentje op de bank is de stropdas van je woonkamer!

Door onze jarenlange ervaring in de antiekhandel, kwamen wij al snel in aanraking met wollen dekens uit Engeland. Vooral voor thuisgebruik brachten we vrolijk gekleurde dekens mee uit Engeland. Later ontstond het idee voor een website met dekentjes. En dit is het resultaat. Wij hopen dat je net zo geniet van onze dekens als wij!

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons weten per email. Ben je benieuwd waar onze dekentjes vandaan komen? Neem dan een kijkje bij onderstaand Youtube filmpje van Bronte by Moon, één van onze Engelse leveranciers. En vind je antiek ook leuk, net als wij? Neem dan een kijkje op onze andere website: www.amazing-antiques.com