Ons verhaal

Wij zijn Dekentje.nl. We streven ernaar om het mooiste assortiment dekentjes op onze website bij elkaar te brengen. Kwaliteit en duurzaamheid vinden wij belangrijk, daarom kiezen we voor Europese merken, natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen.

We hechten veel waarde aan duidelijke en eerlijke informatie over onze producten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze fotografie en productomschrijvingen. We willen je hiermee in staat stellen een goed doordachte keuze te maken.

We hopen je te kunnen inspireren met onze producten, foto’s en verhalen. Maar bovenal hopen we dat je vooral blij wordt van onze dekens!

dekens plaids op bank

Onze merken

De meeste dekens in ons assortiment zijn van Tweedmill. Dit is een Engelse weverij en hun plaids worden gekenmerkt door het brede kleurenpalet. De plaids van Tweedmill zijn vaak lekker dik en een beetje fluffy.

De dekens van Bronte by Moon zijn ook goed vertegenwoordigd in onze shop, met veel klassieke tartan modellen in gewaagde kleurencombinaties. De Bronte dekens zijn bijna allemaal gemaakt van Merino wol en dat voel je meteen! Zachter dan zacht.

Met de plaids van het Ierse merk McNutt hebben we ook een mooie toevoeging voor ons assortiment gevonden. Hun plaids zijn wat strakker geweven en zijn heel geschikt om een kleurig accent toe te voegen aan je bank.

Onze nieuwste aanwinst zijn de dekens van Røros en wat zijn we daar trots op! Dit Noorse merk heeft geweldige dekens met de meest uitgesproken ontwerpen en heldere kleuren.

Mis je jouw favoriete merk in ons assortiment of ken je een geweldig merk dat in onze webshop zou passen? Laat het ons weten!

Klantenservice

Neem contact met ons op via info@dekentje.nl.

Of bekijk onze contactpagina.

Fresk logo
McNutt logo
roros tweed logo
tweedmill logo
Logo - Fratihome
0