Verzending & retourneren

Verzending

Wij verzenden al onze pakketten met PostNL. Na ontvangst van je bestelling krijg je het track en trace nummer, zodat je jouw pakket kunt volgen. Bestellingen die voor 22:00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag verzonden.

PostNL streeft ernaar om het pakket de volgende werkdag te leveren. Dit is echter geen garantie en afhankelijk van de drukte en bezetting aan de kant van PostNL.

postnl logo

Retourneren

Ben je toch niet tevreden met je bestelling?

Bestellingen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. De termijn van 30 dagen begint op de dag dat je de bestelling ontvangt. De kosten voor het retourneren betaal je vooraf. Volg onderstaande stappen om je bestelde artikel(en) terug te sturen:

  1. Download en print ons retourformulier.
  2. Vul het formulier in en voeg het samen met de artikelen die je wilt retourneren toe aan de (bij voorkeur originele) doos en zorg dat alles goed verpakt is.
  3. Ga naar een vervoerder naar keuze en verzend de doos naar het retouradres dat op het formulier staat.
  4. Dek je eigen adresgegevens af met het label van de vervoerder van je keuze.
  5. Na verzending van je retourzending ontvang je een ontvangstbewijs met een trackingcode. Bewaar deze bon als bewijs van verzending.
  6. Zodra wij jouw retourzending ontvangen hebben, ontvang je van ons een ontvangstbevestiging en storten wij het geld binnen 14 dagen terug op je rekening.

Kosten voor retourneren

• Binnen Nederland: € 7,25
• Buiten Nederland (België & Frankrijk): € 8.00

Voorwaarden retourneren
Een retour wordt enkel geaccepteerd als zowel het artikel als alle aanhangels en de verpakking in originele staat verkeren. Beschadigde en gebruikte artikelen worden niet geaccepteerd. Verzendt je retour daarom altijd goed verpakt in een verzenddoos. Voeg voor een snelle afhandeling altijd je pakbon toe aan je retourzending.

Download retourformulier

Klantenservice

Neem contact met ons op via info@dekentje.nl.

Of bekijk onze contactpagina.

Fresk logo
McNutt logo
roros tweed logo
tweedmill logo
Logo - Fratihome
0