Gerecycled Wollen Plaid – Strepen Paars (XL)

65.00

Uitverkocht

Geweldige grote plaid gemaakt van 70% gerecyclede wol en 30% polyester. Een duurzame keuze dus. Deze deken heeft een vrolijk strepenpatroon en is afgewerkt met een paarse festonsteek aan de randen. Deze deken is lekker dik en warm. Hij is geschikt als deken voor op de bank, maar ook ook als royaal picknick kleed.

De dekens van gerecyclede wol hebben we in drie maten:

120 x 150 cm (M): dit is een medium deken, een fijne deken voor een tweepersoonspicknick of te gebruiken als een dekentje op de bank voor kleine personen.

150 x 183 (L): dit is een royale  deken, geschikt voor een picknick met meer dan twee personen, of te gebruiken als dekentje op de bank.

150 x 200 cm (XL): dit zijn de grootste picknick dekens, waar je ook languit op kunt liggen en geschikt voor meerdere personen. Dit is ook een fijne deken voor op de bank, voor lange personen.

Uitverkocht

Extra informatie

  • Merk Tweedmill
  • Herkomst Engeland
  • Afmeting 200 x 140 cm
  • Materiaal Gerecyclede wol, Polyester

Tweedmill Textiles

Tweedmill is gevestigd int Engeland en produceert sinds 1971 textielproducten van hoge kwaliteit. Gevestigd in de oude historische stad Flint worden hun dekens geweven op traditionele wijze in verschillende mills. De lokale bossen, natuurreservaten en de rivier de Dee zijn de basis voor inspiratie om een ​​fantastisch gevarieerd assortiment te creëren.

Tweedmill maakt prachtige 'made in Europe' producten van 100% natuurlijk materiaal met goede eigenschappen.

Tweedmill Textiles