Pitigaïa – Katoenen babydekentje – Groen

62.50

Uitverkocht

Dit prachtige groene babydekentje is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het bestaat uit een kant van biologisch katoen pluche, dat zorgt voor een “schapenvacht” look, en aan de andere kant geheel van biologisch katoen is. De afmeting van dit babydekentje is 85 cm x 65 cm, en is ideaal om in de wieg te gebruiken. Je kunt deze ook gebruiken in een maxi-cosi of kinderwagen.

Om de kwaliteit van dit mooie babydekentje te bewaren is het aan te raden om hem af en toe te wassen op 30°. Laat hem zo aan de lucht opdrogen. Moet je toch ergens snel naar toe? Droog hem dan op een lage temperatuur. Zo bescherm je hem goed en gaat dit dekentje lang mee.

Uitverkocht

Extra informatie

  • Merk Pitigaïa
  • Herkomst Frankrijk
  • Afmeting 85 x 65 cm
  • Materiaal Katoen

Pitigaïa

Pitigaïa is een eco-geëngageerd merk uit Frankrijk. Het stelt zijn expertise ten dienste voor ouders en hun kleintjes in een sociale en solidaire economie. Ze ontwerpt en produceert in Nieuw-Aquitanië alledaagse artikelen van gezonde, biologische materialen. Pitigaïa is het enige Franse kinderverzorgingsmerk dat een optimale traceerbaarheid naar zijn klanten garandeert en zorgt voor eco-ontworpen producten van hoge kwaliteit die de gezondheid van baby's en van de planeet behouden. Tijd voor Pitigaïa om het met de hand te maken, speciaal voor jou, met liefde! Zo vecht het merk tegen overproductie.