Random Gerecycled Wollen Plaid – Kent – (L)

59.00

Uitverkocht

Mooie vrolijke plaid, geweven van 100% gerecyclede wol. Hartstikke duurzaam dus. Dit exemplaar heeft een klassieke tartan ruit, met de hoofdkleuren beige en diverse kleuren blauw. De deken voelt heerlijk zacht en soepel aan.

Omdat dit een random gerecyclede deken is, kan de uitvoering net een beetje anders zijn dan de uitvoering op de foto. Maar het patroon is hetzelfde. De kleur kan afwijken. Daar waar je op de afbeelding blauw ziet kan het ook geel of groen zijn.

De dekens van gerecyclede wol hebben we in drie maten:

120 x 150 cm (M): dit is een medium deken, een fijne deken voor een tweepersoonspicknick of te gebruiken als een dekentje op de bank voor kleine personen.

150 x 183 (L): dit is een royale  deken, geschikt voor een picknick met meer dan twee personen, of te gebruiken als dekentje op de bank.

150 x 200 cm (XL): dit zijn de grootste picknick dekens, waar je ook languit op kunt liggen en geschikt voor meerdere personen. Dit is ook een fijne deken voor op de bank, voor lange personen.

Uitverkocht

Extra informatie

  • Merk Tweedmill
  • Herkomst Engeland
  • Afmeting 183 x 150 cm
  • Materiaal Gerecyclede wol, Pure wol

Tweedmill Textiles

Tweedmill is gevestigd int Engeland en produceert sinds 1971 textielproducten van hoge kwaliteit. Gevestigd in de oude historische stad Flint worden hun dekens geweven op traditionele wijze in verschillende mills. De lokale bossen, natuurreservaten en de rivier de Dee zijn de basis voor inspiratie om een ​​fantastisch gevarieerd assortiment te creëren.

Tweedmill maakt prachtige 'made in Europe' producten van 100% natuurlijk materiaal met goede eigenschappen.

Tweedmill Textiles