Merino Wollen Plaid – Polka – Roze Beige

89.00

Uitverkocht

Prachtige zachte stippendeken van Bronte by Moon, het patroon is verschillend op de voor- en achterkant van de deken. Het is één van onze favoriete dekens, deze vrolijke stippen daar wordt elke bank vrolijk van. De bijzondere kleurstelling vinden wij ook erg mooi, het harde bruin geef een mooi contrast met de zachte ondertonen. Deze deken is geweven van super zachte merinowol, heerlijk warm en niet te dik.

Onze dekens zijn afkomstig uit Engeland en worden daar geweven in traditionele mills. Een prachtig ‘made in Europe’ product, gemaakt van pure nieuwe wol, een 100% natuurlijk materiaal met goede eigenschappen. Wel even opletten met wassen: bij voorkeur met de hand in een lauwwarm sopje en rustig laten drogen.

Uitverkocht

Extra informatie

  • Merk Bronte by Moon
  • Herkomst Engeland
  • Afmeting 175 x 145 cm
  • Materiaal Merino wol

Bronte by Moon

Opgericht in 1837 met hun oorsprong in het produceren van kleding is Bronte by Moon een van de laatst overgebleven mills in Groot-Brittannië. Bronte by Moon heeft een reputatie voor constante kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Vanaf de fabriek in Guiseley, Yorkshire wordt het complete productieproces van luxe wollen accessoires gecontroleerd.