Nieuw in onze collectie: Røros Tweed

20 nov 2019

Heb je de nieuwe collectie Røoros dekens al bekeken in onze shop? Deze dekens zijn geweldig! Het Noorse merk is nog niet zo bekend in Nederland, maar daar zal snel verandering in komen, want de kwaliteit is uitzonderlijk.
De dekens zijn gemaakt van 100% zuivere Noorse scheerwol en ze zijn wat dikker en zwaarder dan de gemiddelde wollen plaid.

De dekens zijn met veel aandacht voor detail ontworpen. Het gewaagde kleurgebruik en de geometrische dessins springen in het oog. Naar onze smaak volgen de ontwerpers niet zo zeer de mode, maar ontwerpen ze de dekens met een scherp oog voor modern en eigentijds design. Het frisse kleurgebruik maakt dat de dekens een echt éigen stijl hebben.

Neem bijvoorbeeld de deken Asmund Bold, waarin de kleuren groen, paars, roze en zwart op verrassende wijze worden gecombineerd. Zó gewaagd en zó gaaf!

Of de deken ‘Color Noise’ met de meteoor in het midden. Echt een ontwerp waarover is nagedacht. Want als de deken helemaal uitgespreid ligt zie je dit mooie patroon, maar als de deken achteloos licht gevouwen over de bank zie je nog dat dit een bijzonder ontwerp is.

De dekens van Røros zijn wat duurder dan de gemiddelde plaid, maar wij vinden deze prijs helemaal gerechtvaardigd, je krijgt veel waar voor je geld. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze dekens als wij, en dat we binnenkort het assortiment van dit Noorse merk kunnen uitbreiden. Lees verder in onze blog, want er valt nog meer interessants te vertellen over dit duurzame merk!

En oja, ook niet onbelangrijk, de dekens zijn zo lekker groot. Met maar liefst 2 meter lang en 135 cm breed, is dit een ideale deken voor op de bank.

Bekijk al onze plaids van zuivere scheerwol.

Geschreven door: Anneke